KJÆRE KONFIRMANT

0 910

Jeg har forvandlet en kjedelig konvolutt til et tøft konfirmasjonskort.  Det er ikke vanskelig å få til når en bruker de tøffe arkene fra Maja Design. Gjenbruk av en konvolutt og en annen form på kortet enn jeg normalt gjør, og lag på lag.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Classic / røft
Teknikker brukt: Embossing
Pynt/dekor: Metallpynt, dies, hyssing, tag, charms, stempel
Hovedfarge: Blå
Medium brukt: Embossingpulver
Utstyr som er brukt: Varmepistol, kuttemaskin

Panelene på forsiden er dusjet med vann for deretter å krølle og forme de.  Jeg bruker en liten sprayflaske med soft dusj. Form papirene med en gang og la det tørk godt før de monteres. Noen av lagene er bygget opp med 3D puter for å skape litt dybde i kortet. Brukt strimlene fra Maja ark tvers over. Metallskilt med tekst og vimpler med en rosett. Motivet er fra et Maja ark.

Baksiden av konvolutten er bygget opp på samme måte som fremsiden. Da jeg hadde montert panelene og pynten slik jeg ønsket, hadde jeg på embossingpulver og smeltet. Deretter avsluttet jeg med litt hvit gesso på en våt pensel og splæsjet litt over. Det har jeg gjort på alle delene. Jeg har ikke våtet og krøllete kantene her.

Tag i stedet for vimpler på baksiden. Hyssing med sneakers charms.

Enkel pynt med noen metallstjerner. Passende tekster til konfirmanten.

Kortet inni konvolutten. Klype for å enkelt ta det ut samt for å legge ved evt. penger. Plass for å skrive og jeg har hentet igjen elementer fra utsiden av kortet.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More