KJÆRE MAMMA

0 659

Morsdag er rett rundt hjørnet og jeg har selvfølgelig laget et kort til mor. Her ble resultatet noe helt annet enn hva som var tenkt. Jeg måtte gjøre en vri her for at det skulle bli et kort til slutt. Noen som kjenner seg igjen i det? At resultatet blir noe annet enn utgangspunktet..

Hodet var ikke helt med meg da skulle skjære i kartongen. Blemmen var gjort, så da måtte jeg prøve å finne på noe annet. Resultatet ble slik, en litt annerledes vri. En liten brett i bretten, det ble et lite vindu her og bretten limte jeg til den andre delen av kartongen. For å lage en pen overgang limte jeg en perlekant i overgangen der bretten er limt. Stemplet to tekster. Pyntet med perler og akryl hjerter.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Morsdag
Stilart: Bretting
Pynt/dekor: Stempel, perlebånd, dies, sløyfe, perler, blomster og akryl pynt
Hovedfarge: Grønn

Der jeg skar feil laget jeg en luke som jeg brettet innover. Dekorerte de små veggene med mønsterark. Bandt sammen en bukett med blomster, limte fast noen blader i ulike former og farger innimellom og bak. Buketten ble limt på innsiden av bretten/hjørnet. Nesten som et vindu. Pyntet med perlekant og sløyfe.

På baksiden har jeg pyntet med en bord og skrivefelt. Tag`n er festet med 3D puter, da er det enkelt å ta den av når en skal skrive på. Enkelt pyntet her da baksiden blir lite synlig.

Brettet ut og inn her for å få dette vinduer. Stempeltekstene er festet med 3D puter.

Selv om det ikke blir slik man tenkte i utgangspunktet kan resultatet bli bra uansett. Må da se etter nye kreative løsninger.

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »