Blomsterkurv til en kjær mamma

Søndag 10. februar er det morsdag i Norge. I den anledning har jeg latt meg inspirere av lengre og lysere dager, og at våren snart er i anmarsj. Denne blomsterkurven bugner over av blomster i regnbuens farger. Mor fortjener både blomster og oppmerksomhet.


Type prosjekt: Kurv
Anledning: Morsdag
Stilart: Romantisk
Teknikker brukt: Bretting
Pynt/dekor: Blomster, perler, blonde, perlebånd, utklipp, stempel og tyll
Hovedfarge: Lys
Utstyr som er brukt: Punch


 

For å få basen på kurven har jeg en bit papir som er 30×8 cm. Bredden på remsene er 2 cm og jeg klippet de 7 cm opp. Da ble det igjen 1 cm i toppen. Deretter er de limt sammen med en liten overlapp. Jeg valgte å bruke bare mønsterark her. Stanset ut to sirkler som basen er limt på i bunn. Pyntet med blonde og perlebånd.

Lokket er laget av sirker som er tilpasset åpningen på kurven. Min ble ca 10 cm. For å få litt høyde i blomsterhavet har jeg lagt til papir i bunnen som jeg har formet til og limt på. Hanken er 30 cm lang og 4 cm bred. Festet den før jeg festet blomstene. La under 2-3 hvite fjær før jeg fant frem masse blomster og monterte. Toppet blomstene med noen perler og en enkel tekst.

For å skjule skjøter limte jeg på kanten fra Maja ark rundt toppen av kurven. Lokket er forsterket med et ekstra lag mønsterark før jeg limte på delen med tekst og blomster.

Kurven har fått litt tyll i seg samt jeg har en blondekant på innsiden. Kurven er ca 8 cm høy og 10 cm i diameter. Stanset ut et hjerte i grønt hvor det er plass for en liten hilsen.

Håper du ble inspirert til å lage noe til mor eller en annen du har kjær.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.