KL. 10 – I DAG BLIVER VI 1 ÅR!

3 1,360

I dag, lørdag den 7. februar, er det præcist ét år siden vi præsenterede vores E-magasin for Jer læsere. Det har været et fantastisk første år, hvor vi måned for måned har fået flere og flere nye læsere. 1000 tak til alle Jer, som har været en stor støtte og trofaste læsere af vores magasin.

Denne dag vil vi fejre med masser af inspiration til Jer, vores kære læsere, så I kan godt se frem til en super god dag i papir hobby’ens tegn. Send mand og børn ud af huset og sæt Jer i den bedste stol med en dejlig varm kop te eller kaffe. Klokken er nu 10 og resten af dagen hver 2. time vil vi byde på super flotte projekter fra vores gæstedesignere. Så hvis du er i tvivl, er det herefter kl. 12, kl. 14, kl. 16, kl. 18 og vi slutter dagen af med vores faste “Nordstjernen” kl. 20. Afsløring af de 4 vindere af vores Facebook event sker kl. 14.

Nu vil vi give det kreative ord videre til vores 3 første gæstedesignere, som hver især har lavet et udsøgt fødselsdagsprojekt i ære af vores 1. års fødselsdag. Vi er utroligt glade for at 12 af Skandinaviens dygtige scrappere har sagt ja, til at hjælpe os med fejringen.

>>>

Karin Åkesdotter, Peppermint Patty’s Papercrafts:

Karin_Akesdotter_IMG_9611a

Om sit projekt fortæller Karin:

Hej! Jag som har gjort det här kortet heter Karin Åkesdotter (PeppermintPatty).

Jag har använt stämplar från ett av mina favoritföretag; Purple Onion Designs, jag har färglagt med akvarell pennor från Derwents och det prickiga pappret är från Echo Park.

Karin_Akesdotter_IMG_9610a (2)

>>>

Mona Westphal (desDemona deLuxe), ToUnknownFrontiers:

Mona_Westphal_IMG_4640

Om sit Projekt Life spreed har Mona disse ord:

Hvor er det skønt at være med til at fejre The Paper Craftings fødselsdag !!! Og er der en bedre måde, end ved at vise et fødselsdagsspreed fra mit 12×12″ project life album?!!! Tillykke med fødselsdagen.

Mona_Westphal_IMG_4647

Mona_Westphal_IMG_4644

Mona_Westphal_IMG_4639

>>>

Karin Zander, Kajsans Scrapblogg:
Karin_Zander_005_1

Karin_Zander_006_1

Karin_Zander_007_1

Karin_Zander_007_2

WAUW nogle dejlige flotte og på hver sin måde inspirerende projekter. 1000 tak til vores 3 første gæstedesignere.

>>>

Husk, at vi bringer næste omgang inspiration kl. 12 i dag!

Håber vi ses!

3 kommentarer
  1. Maryann skriver

    Stort tillykke med det første år her, og også til Marit med hendes fødselsdag også.
    Super flotte projekter alle sammen. Godt gået piger, det har I godt nok gjort godt, det er virkelig fantastisk arbejde over hele linien

  2. […] Kl. 10 – I dag fylder vi 1 år! […]

  3. Mai-Britt skriver

    Tillykke med dagen og tak for god inspiration det første år 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More