Dekorasjon av en klokke

Nordlyset: Christinas klokke med dag- og nattside

I “Nordlyset” i dag presenterer vi en helt spesiell klokke som Christina i Norge har laget. Jeg vet ikke om det var meningen, men inntrykket mitt av klokken er at den har en dag- og en nattside. På framsiden fremstår klokken i lyse farger vakkert dekorert med søte barn og nydelige blomster. På baksiden har Christina dekorert klokka i “Steampunk”-stil, en nattside i mørke farger med en svartkledd dame, edderkoppspinn, giftflaske og en svart ravn. Klokka gir et spennende inntrykk og man blir sittende og studere alle de flotte detaljene. Nedenfor kan du lese Christinas egen beskrivelse av klokken.


Type prosjekt: Dekorasjon av en klokke
Anledning: Generell
Stilart: Eclectic/Whimsical
Teknikker brukt: Fuzzy Cutting
Pynt/dekor: Blomster, Tannhjul


CHRISTINAS KLOKKE

Klokken ble laget på et meget stort treff vi har på Gol to ganger i året. Dette ble gjort på høsttreffet i november. Vekkerklokken ble stanset ut i litt tykk kartong, diesen jeg brukte er Tim Holtz vekkerur. Jeg har stanset den ut to ganger,og lagde et mellomstykke for at den skulle ligne et ordentlig ur. På den ene siden er det kun brukt papir fra serien Secret Garden fra Graphic 45, og jeg har klippet ut figurene, stakittet og blomstene.

Urskiven er stanset ut og limt på en runding som er stanset ut i Bazzil. Viserne er også stanset ut. Rundt urskiven er det satt små blomster, rundt åpningen er det små runde perler på en snor. De store rosa blomstene er fra Hobbykunst. Vi fikk dem i godisbagen på Gol og skulle lage noe med dem, for deretter å vise hva som ble laget. Blomstene fra Hobbykunst er også plassert langs kanten på mellomstykket.

CHRISTINAS KLOKKE

På Steampunksiden av klokken er det kun brukt papir fra Steampunk serien til Graphic 45. Bladene og alle figurene er klippet ut fra denne serien. Urskiven er lagd av en sort runding i papir og limt på et stort tannhjul i papir, den lille urskiven er fra et armbåndsur, det samme med de små viserne på denne.

CHRISTINAS KLOKKE

Jeg har brukt en tusj for å lage sikksakkstripe på urskiven for å indikere at den var revnet, ellers er det små og litt store tannhjul i papir og i metall. Blomstene i midtpartiet har jeg flettet selv, slik at det ble en lang blomsterrad. På denne klokken er det kun brukt papir fra Graphic 45.

TPC takker Christina for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte klokke i magasinet.

Du finner mer inspirasjon til Home Deco-prosjekter her: Home Deco

Foto: Christina
Publisert med tillatelse

Nøkkelord dansk: Ur
Nøkkelord svensk: Klocka

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.