KONFIRMANT LO

1 903

Da jeg startet med denne hobbyen, så var det LO jeg ble introdusert for først. Kort og annet kom litt senere. Og selv om jeg elsker å lage kort så må jeg også lage noen LOer inni mellom. For tiden så bruker jeg de fine bildene vi har av vår yngste sønn som ble konfirmert i fjor. 

Type prosjekt: Layout, Album side
Anledning:
Konfirmasjon
Stilart:
Clean & Simple
Pynt/dekor:
Chipboard, die cut
Hovedfarge:
Lysegrønn
Medium som er brukt:
Distress Oxide puter, gesso
Utstyr som er brukt:
Big shot, skjærebrett, vann, dies

Mønster arket fra Authentique- Sea Maiden ble valgt for å ta opp fargene på graffiti veggen på bildet. Chipboarden som ligget bakom bildet har først fått et lag med hvit gesso.  Fargene oppå er laget med Distress Oxide og teksten You rock er fargelagt på samme måte.
All pynten som er brukt på siden er die cut. Ung mann i dress og tekst fra Papirdesign. Fotostripe dies ble lånt av en venninne på treff og kuttet ut i kartong. En Lo kan være så enkle som denne når bildet sier alt. Andre ganger så er det kjekt å ha med tekst som forteller litt om hvem som er på bildet, hvor de er og i hvilken anledning som er foreviget.

Fotograf Yorapix Jostein Rasmussen

close
1 kommentar
  1. Graciela skriver

    Kult side av en kult konfirmant.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More