KONFIRMASJONS KORT MED KORK DIECUT

0 498

Konfirmasjons tiden denne våren er snart over, men her jeg bor så blir det en ny omgang til høsten. Mitt siste konfirmasjons kort i mai er med rufsede kanter og kork detaljer som er laget med dies. Inspirasjon har jeg henter fra flinke scrappedamer i hele Scandinavia. 

Type prosjekt: Kort
Kort Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Guttekort med røft uttrykk
Teknikker brukt: Kantene er rufset med kantskrape
Pynt/dekor Dotter, diecut med kork ark, bilde
Hovedfarge: Brun
Utstyr som er brukt: Skjærebrett, kant skrape, big shot, dies
Evt. andre opplysninger: Kork ark passet fint til dies uten små detaljer

Kortbasen er 15x15cm i hvit kartong, blå kartong er rufset på alle kanter med en skrape og det samme er gjort med mønsterarket. Kork arket går fint å bruke sammen med dies som har store detaljer. Dotter i forskjellige farger og størelser er all pynten som trengs på kortet. Bildet er også rufset på kantene og monter med 3D puter.

Inni kortet har jeg kun brukt mønsterark på basen og striper med et annet mønsterark som lager pengelomme på venstre siden. Høyre side har fått hvit felt til å skrive en hilsen til konfirmanten og pyntet med kork sirkler, som er rester fra diecut detaljen på fremsiden.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More