Konfirmasjonskort i grønt

Mars er måneden jeg starter med å lage konfirmasjonskort. Ofte så velger jeg fargene rosa og lilla til jenter og blå og oransje til gutter. Disse kortene i grønt, ble jeg inspirert til å lage av ei venninne på en hyttetur for noen uker siden. Mange av oss velger nok litt ofte farger til jenter og gutter og kanskje skulle vi utfordret oss selv til å lage lilla kort til en gutt og oransje kort til ei jente.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Mix Media light
Teknikker brukt: maling og glitter pasta på stensil
Pynt/dekor: Figur diecut, bilde fra Pinterest, tekst diecut, stempler, roser, hjerte dotter
Hovedfarge: Grønt
Medium som er brukt: Fresco finish maling fra Paperartsy, Sparkle medium fra Imaginations craft
Utstyr som er brukt: Stensil, Spatel, pensel, akrylklosse, skjærebrett, big shot, dies fra Papirdesign og
Dixi craft, svart pen, Versafine Clear stempelpute, tekst stempel Norsk Stempelblad og bakgrunn stempler fra Aall & Create


Jeg elsker å være sammen med venninner på kveldstid, scrappetreff eller hyttetur for å scrappe sammen.
Da blir jeg så inspirert av hva de andre lager og prøver meg gjerne på deres stil, farge sammensetning, oppbygging av lag på lag eller et produkt. For noen uker siden så var vi 7 venninner på hyttetur sammen, hvor vi laget god mat, scrappet og hadde fine samtaler sammen. På disse kortene så er det fargen grønt i maling og Sparkle medium- glitterpasta jeg har blitt inspirert av.
Bakgrunnen er laget sånn : Først så legger jeg på malingen og tørker arket med Heatgun, så stempler jeg på bakgrunns stemplene før glitter pastaen legges på med en stensil. Dette må være helt tørt før andre ting skal limes på kortet.


Posted

Translate »