KONFIRMASJONSKORT MED GAVEKORT-HOLDER

0 1,244

Av Synnøve Bjelland

God søndag. Idag vil jeg vise dere et konfirmasjonskort til gutt, som inneholder en gavekort-holder. Mange ønsker kanskje å gi et gavekort i konfirmasjonsgave i stedet for penger, og da kan det jo være greit å ha noe å sette gavekortet i. Denne holderen er altså beregnet på elektronisk gavekort.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Contemporary
Teknikker brukt: Stempling, Die Cutting, bretting
Hovedfarge: Blått

Tpc gavekortholder 004

Slik ble kortet mitt utenpå med mønsterark og stempel fra Papirdesign. Sløyfa er en Tim Holtz dies, syns den er utrolig kul!

Tpc gavekortholder 007

Som du ser, blir den øverste flippen holdt sammen med en liten rund borrelås. Jeg har også punchet langs kanten for å få en spesielt fin kant.. Må jo være fiiiiint til konfirmanten!!

Tpc gavekortholder 008

Slik ser det altså ut når kortet er brettet helt ut, og nå ser du holderen hvor du kan sette gavekortet.. Sjekk de kule arka fra PD, de er bare så lekre!! En tannhjul dies fra THoltz som pynt nedenfor. Og stort skrivefelt til å skrive en hilsen til konfirmanten på.

Tpc gavekortholder 011

Her ser du litt nærmere hvordan jeg har laget en halvsirkel med en puncher og så skåret litt opp i hver side for å få plass til gavekortet. Hadde jo tenkt å ta et bilde med kortet i, men det klarte jeg jo å glemme 🙂 Stilig tekstremse – også fra et av PD-arka.

Tpc gavekortholder 012

Enkelt pyntet på baksiden med mønsterark og et stempel fra Papirdesign..

Jeg brukte altså en kraft kartong 6 x 12 inch. Preget den på kortsiden på 11, 13, 15 og 26 cm. Brukte kantpunch i begge kortsidene, og der du har preget på 13 og 15 cm, limer du helt ytterst i kantene, slik at du får en stiv brett. Dette blir da holderen og åpningen lager du med en sirkelpunch + at du må skjære litt med en skarp kniv litt på hver side i selve bretten.

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More