Konfirmasjonskort med oasis

I dag viser jeg fram en eksplosjonsboks som jeg laget i forbindelse med en konfirmasjon. Det finnes mange forskjellige ting som man kan legge inn i eksplosjonsbokser – som for eksempel en mindre eske med smykke, en kake eller en figur. I denne eksplosjonsboksen har jeg valgt å bruke en bit oasis (som brukes til blomsteroppsatser) for å lage en liten oppsats av papirblomster inne i eksplosjonsboksen. 


Type prosjekt: Eksplosjonsboks
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Shabby Chic
Teknikker brukt: Bretting, stempling, die cutting. 
Pynt/dekor: Buttons, stickers, blomster, 
Hovedfarge: Hvit


Dette er en eksplosjonsboks som ble laget i forbindelse med min datters konfirmasjon. Inne i boksen har jeg brukt oasis for å lage en liten blomsteroppsats av papirblomster. 

Jeg har valgt å legge til en stickers med kors og to buttons med teksten “Konfirmasjon” og “Tillykke”. De to buttonsene er limt sammen. 

Lokket på eksplosjonsboksen er enkelt pyntet med en stemplet tekst, stickers, swirls og noen blomster. 

 

Translate »