,

Konfirmasjonssett

Jeg hadde et prosjekt litt tidligere i høst med bordkort, gaveeske og kort til en konfirmant. Det ble et konfirmasjonssett. Føringene for prosjektet var veldig klare, den største oppgaven ble å kombinere ønskene og få til gode fargesammensetninger. Det er alltid moro med noe nytt og annet å bryne seg på.

  • Type prosjekt: Gavesett
  • Anledning: Konfirmasjon
  • Stilart: Contemporary
  • Teknikker brukt: Folding, Die Cutting, stempling
  • Pynt/dekor: Die Cuts, Chip Board
  • Hovedfarge: Blå

Det var ønske om en gaveeske, valget falt på en stjerne i og med at det var til en gutt. Stjerneesken er brettet etter egen mal og egne mål. Jeg har tidligere delt mål og fremgangsmåte, men du kan enkelt finne den ved å trykke på linken her

Fargene til dette prosjektet var i hovedsak marineblått og gull. Det er ikke en kombinasjon jeg bruker mye, så det ble noe å jobbe med for meg. Og det er bra!

SE OGSÅ: SALTSTRAUMEN KIRKE

Toppen av lokket er bygget opp lag på lag. Gullkartong er festet med 3D puter til basen. Stjernen i mønsterark er også festet med 3D puter for å få mer dybde. Innimellom lagene har jeg lagt stjerner og murstein i chipboard. Håndballfiguren er også festet med 3D puter. Jeg festet en banner tvers over som jeg limte teksen i die-cut på. Pyntet med blomst, metallblader i gull, stempel tekst og små håndballer som er klippet ut av ett annet mønsterark.

Jeg har blandet inn litt sort og hvitt. På utsiden av bunnen har jeg brukt andre siden av mønsterarket enn det som er på lokket. Stjernen er brettet i bazzill. Mellom bazzillen og mønsterarket har jeg brukt kartong i gull.

Innsiden av lokket og bunnen på esken, tekster begge steder. Jeg har brukt chipboard her og sammen med små hjerter stanset ut i gullkartong.

Dette er bordkortene som ble laget. De ble utformet sammen med bestiller. Det er viktig for meg at kunden blir fornøyd og at vi enes om pris og utforming før jeg starter. Håndballfigurene er skåret ut med min Silhouett maskin. Bannere er en dies.

I tillegg til stjerneesken var det ønskelig med et kort. Kortet er laget i samme farger og utførelse som eske og bordkort. Det er en rød tråd gjennom alt her. Jeg hadde igjen tre figurer, da passet det godt at de fikk pryde forsiden av kortet. Den ene har jeg pimpet med en glitrende sort sløyfe. Jeg har lagt en “murstein” chipboard på mønsterarket, men under stjernen. Stjernene er bygd opp med 3D puter. Banner med tekst over her og. Rose med metallblader i gull samt dato og navn. De små gullhjertene er en dies.

SE OGSÅ: MONSTERKORT

Innsiden av kortet, pyntet med hjerter og stjerner. Stjernene er stanset ut i glitrende mosegumme og gullkartong.

Lag på lag på kortet og.

Jeg laget nesten 40 bordkort, men alle de fikk ikke plass på bildet. Oppdrag utført, bestiller er kjempefornøyd og jeg er fornøyd.

Translate »