,

Konfirmations kort til dreng

Så er det snart ved at være den tid, hvor de unge skal konfirmeres. Igen i år, ser det ud til at konfirmationerne kommer til at løbe helt frem til efteråret, som det gjorde i 2020, pga Covid 19. I denne artikel, vil jeg vise et råt drenge kort.


Type prosjekt: Kort
Anledning: konfirmation
Stilart: Layering
Teknikker brukt: Design papir, die cutting
Hovedfarge: Grå
Medium som er brukt: distress sværte
Utstyr som er brukt: Big shot, stansemaskine


Konfirmation er en stor tradition i Danmark, en dag de unge mennesker ser frem til og en af de begivenheder man kan huske som voksen.

Nogle gange følger jeg live på nogle kreative sider, bland andet holder jeg af at være på, når Mette Strelluf er på. Det er en live med hende, der har inspiret mig til at lave dette kort.

Til dette konfirmations kort, har jeg valgt at bruge en lækker serie fra Scrapandme. Der er lækre ark i grå-sorte-blå-grønne farver.

Jeg har valgt en baggrund med tekst, et mindre stykke med striber og endnu et stykke med tekst. Alle de 3 stykker er kanterne revet i hænderne, for at give et råt look. Efterfølgende har de fået et let lag med distress sværte.

Jeg har udstanset et stjerne gitter, som jeg deler i 2 og placerer det ene i venstre side og et mindre stykke i højre hjørne. Så klister jeg det stribede lag på med klæbepuder.

Herefter jeg vikler en sort snor om papiret.

Det sidste stykke med tekst ruller jeg til en kugle og folder det ud igen. Folderne i papiret får en tur med en sort sværte, meget svagt. Så monterer jeg stykket på klæbepuder.

Så har jeg udstanset en stjerne, som bliver løftet på puder. Herpå kommer min udstandsede siluet af en ung fyr, som har fået nogle små markeringer med en hvid pen, for at give lidt liv, men det kan sagtens undlades.

Til sidst et banner med konfirmation. Jeg pynter lige med 3 stjerner, der er rester fra mit stjerne gitter.

Faktisk et ret pyntet kort til en ung fyr, men kortet fremstår stadig råt og simpelt, til trods for flere lag.

Denne opsætning kan sagtens laves til en pige. Noget andet papir, en kjole eller en siluet af en pige.

Håber du blev inspiret, kreative hilsner Jeanette.

Du finner flere konfirmasjonskort her: Konfirmasjonskort

Translate »