Konfirmationskort i pasteller

Årets konfirmationer nærmer sig, og jeg har valgt at lave et relativt enkelt konfirmationskort i pastelfarver med en lille lomme indeni til penge eller gavekort. 


Type prosjekt: Kort
Anledning: Konfirmation
Teknikker brukt: Die-cutting / lag-på-lag
Hovedfarge: Hvid / lys lilla
Pynt/dekor: Enamel dots, klare / vellum og karton blomster / kors i mat sølv karton
Medium som er brukt: Linnen karton / hvid mosgummi / dies / Nuvo Drops / mønsterkarton fra Laserowe “Lavender Date 06”
Utstyr som er brukt: Big Shot / skæremaskine / bogbinderlim / kors die fra Marianne Design / tekst “til konfirmanden” fra Nellie Snellen / tekst “Tillykke”, basisdies og enamel Dots fra Happymade.dk


Konfirmationstiden nærmer sig, og det kan være en god idé at få lavet lidt kort klar til lageret. Når man er  scrapper, sker det ofte – for mig i hvert fald – at venner og bekendte spørger efter anledningskort, så jeg har altid nogle stykker liggende klar.
 
 
Jeg er faldet for slimline formatet, og dette kort er da også slimline i størrelsen (foldet) 10 x 21 cm. Formatet giver god plads til både at pynte og sætte en lomme indeni til penge eller gavekort.
 
Jeg lader altid en af indersiderne stå tomme, så der er plads til at skrive en hilsen.
 
Jeg har holdt farverne i fine lyse lilla pasteller og blot pyntet bladkransen på forsiden med blomster i samme karton som kortet og vellum. Midten af blomsterne har fået en lille perle af klar Nuvo.
 
Jeg synes kors klæder kort til kirkelige konfirmationer. Dette er standset ud i mat sølv karton og sat på hvid mosgummi for at give det dimension. Det samme har jeg gjort med bladkransen.
 
 
Vælger man at bruge mørkere eller mere neutrale farver vil idéen sagtens kunne bruges til drenge konfirmationskort også. I disse farver er det nok mest tiltænkt pigerne.
 
 
Jeg håber, du kan bruge mit indlæg til inspiration til årets konfirmationskort.
 
Tak fordi du læste med.
 

Mange kreative hilsner,

Tina

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.