,

Konvoluttkort – Rosa kakadu

Jeg har prøvd ut en konvoluttdies og laget et konvoluttkort med ark i nydelige farger og mønster. Falt for de flotte rosa kakaduene i dette arket. I tillegg har jeg hentet frem gesso og glitter sammen med mange blomster for å løfte kortet litt.

  • Type prosjekt: Konvoluttkort
  • Anledning: Bursdag
  • Stilart: Shabby Chic
  • Teknikker brukt: Bretting, maling, stempling
  • Pynt/dekor: Blomster, clips, Die Cuts
  • Hovedfarge: Rosa

SE OGSÅ: KONVOLUTTKORT

Se denne nydelige rosa kakadu`n, mønster og farger helt etter min smak. Kunne ikke gjemme den bort, så jeg måtte skjære til arket slik at den ble godt synlig.

Jeg har brukt hvit gesso over alt, på kantene, blomstene, bladene og brettene. Blomstene og bladene har i tillegg fått litt glitter på seg.

Jeg har brukt mange forskjellige blomster her, både i fasong, størrelse og farger. Jeg har stanset ut blader som jeg har festet innunder blomstene.

Kortet inni konvolutten har fått en klype som gjør at en enkelt kan ta det ut. Lys rosa bakgrunn med et hjerte i kraft på denne siden.

Den andre siden av innleggskortet. Jeg har brukt en tekst fra nederste del av arket. Noen tenker at man ikke skal blande norsk og engelsk tekst, men det går fint. Bruk det man har. Og det har jeg gjort her. Dette feltet er til å skrive sin egen hilsen. For den årvåkne seer kan man se at klaffen på konvolutten her mangler mønsterark. Det stemmer, var litt rask med bildene og mistet noen bilder i overføringen.

En liten zoom på blomstene, lekre duse farger.

Litt lag på lag her, jeg har en base under mønsterarket.

Teksten er stemplet med svart på kraftkartong. Skråskjært og stikket innunder blomstene. Et lite akrylhjerte på andre siden.

Baksiden av konvolutten. Her har jeg valgt en tekststripe som jeg har klippet ut fra designerarket. Jeg ville ikke gjemme de flotte rosa kakaduene, så de får skinne i all sin prakt her.

Translate »