Kortlaging: Konvoluttkort

0 160

November er snart på hell, den har vært mørk og trist for mange på ulike måter. Da kan det være godt og ha noen hobbyer som gir gode og positive avbrekk. Jeg startet på et konvoluttkort til World Cardmaking Day på FB siden til TPC Magazine. Nå har jeg gjort det helt ferdig, og det ble slik.


Type prosjekt: Konvoluttkort
Anledning: Bursdag
Pynt/dekor: Blomster, perler, die-cut, akrylpynt, designerark


Jeg har tatt utgangspunktet i en vanlig konvolutt for å finne målene. I og med at jeg ønsket å ha en liten brettekant på 0,5cm gjorde jeg noen små justeringer slik at overlappene ble fine.
Her har jeg har brukt noen fine designerark i varme toner sammen med bazzill i lilla og hvit. Teksten er stanset ut i bazzill og jeg har klippet til en skygge under. Rotet litt i haugen med alle blomstene og fant frem noen skjulte skatter. Noen blomster blir liggende lengre enn andre, men det er noe med å prøve og bruke de også. Gjennom 2020 har jeg vært flink til å bruke rester av ark, funnet frem skjulte skatter og gjenbruk.

Her syntes brettekanten på konvoluttkortet bedre. Kortet som er inni konvolutten er laget med lag på lag av ark. Dekorert med blomster, perler og blader. Jeg har valgt å stemple direkte på designerarket. Det går fint å ha f.eks perler i blomstene her da konvolutten er 0,5cm tykk.
Teksten foran er festet med 3D puter.

På den andre siden har jeg også valgt å bruke lag på lag med ark. En enkel blomst med perle og blader samt et gult hjerte. Stor plass for å skrive sin personlige hilsen.

Denne konvolutten kan ikke lukkes. Jeg har valgt å lage den åpen. Da trengte jeg ikke passe på hvor jeg pyntet og festet blomstene.
Håper du ble inspirert til å lage noe i helgen.

Gunn ~ GunnsPapirpyssel

Du finner flere brettekort her: Bretteteknikker

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »