KORG MED JORDGUBBAR

0 2,758

Nu är verkligen sommaren här och med den kommer alla underbara bär och frukter i trädgården. Jag har gjort en ganska så enkel korg som man kan fylla med godsaker från trädgården och ge bort i gåva på någon av sommarens alla fester.

Type prosjekt: Korg
Anledning: Värd-/värdinnegåva
Stilart: Sommarromantik
Teknikker bruk:  Die-cutting, lager-på-lager
Hovedfarge: Vit och vinröd
Utstyr som er brukt: Cut’n’boss (stansmaskin), skärmaskin och dies
Vi brukar åka runt och hälsa på familj och vänner under sommaren och då är det trevligt att ha med sig något som man både skapat och har hemma i trädgården. Eftersom det är högtid för jordgubbar just nu har jag fyllt min korg med detta.
I min trädgård växer det även massor med citronmeliss och det passar ju perfekt i de små facken på sidorna av korgen. På de två andra sidorna har jag satt små lådor som man kan fylla med fler gåvor.
Det går att variera detaljerna på korgen hur mycket som helst. Varför inte göra en söt julkorg eller kanske en spooky korg till halloween?
Korgen som jag har gjort är ganska enkel i sin vikning. Jag har utgått från ett papper som är 30 x 30 cm. Varje sida är 10 x 10 cm och delen som man limmar är 1 cm. Handtaget till korgen är 30 x 3,5 cm. För att få en snygg sida där handtaget fäster i korgen har jag stansat ut en kvadrat som jag limmat fast på korgen under den vinröda cardstocken (man ser den bakom citronmelissen på första bilden) den är streckad på bilden nedan.
Fickorna som sitter på asken är 7 x 7 cm på framsidan och vinklar ut 3 cm i toppen, även här är kanten man limmar 1 cm. Askarna har jag stansat ut med en die, storleken på asken är 7 x 7 x 3 cm.
Ha det nu så härligt i sommarvärmen!
close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More