Kortlaging av restepapir

Er ikke mye som ligner på vår her på Innset, det blåser og snøen laver ned.  Ser frem til varmere tider, kan gå ut på kafe, sitte ute å strikke og høre på fuglene. Idag skal jeg vise dere noen småe kort som jeg har laget av restpapir. Jeg har et mål i år om å minske på restpapiret- men ser ut som det blir mere restpapir istedenfor.


Type prosjekt: Kort og binderskort
Anledning: Bursdag- og vennekort
Teknikker brukt: Sverting og diecutting
Pynt/dekor: Charms, binders,die-cuts,bling,bånd,hyssing,sytråd og klistremerker.
Hovedfarger: Blå,grønn,kraft,lilla,hvit og gul
Medium som er brukt: Vintage photo- distress ink, 3-in 1 glue, hvit gelato, clear-ultra thick embossing pulver og 3d-puter.


Jeg startet med å stanse ut basen i kraft og hvit kartong. Designpapir og bølgepapp er limt på med 3d puter. Deretter limer jeg på sytråd i hvit, fester så die-cuts med 3d puter. Pynter så med sløyfe.klistremerker, bling og charms. Dies er fra papirdesign, Hei.

 

Jeg har som mange andre latt meg bli bitt av binderskort “basillen”, her har jeg har tatt utgangspunkt i en binders kjøpt hos søstrene grene, som er 10 cm lang. Mønsterarket har jeg stanset ut med konfirmantdies, også fra papirdesign. Pyntet med die-cuts, charms,klistremerke og bånd.

Dette binderskortet har jeg tatt utgangspunkt i en binders som er 7,5 cm lang.  Som base har jeg brukt kraft tag, som jeg brukte hvit gelato på. Pyntet med die-cuts,klistremerke,charms og hyssing. På kaffekoppene brukte jeg 3d-puter, og hjertene på koppene har jeg brukt embossing på. Digger denne kaffekoppen, diesen er fra gummiapan.

Kreativ hilsen fra Oddrun


Posted

Translate »