Kortlavning – En tur i tivoli

Jeg er vild med Tivoli i København. Sidst jeg var der sammen med familien blev jeg inspireret af alle de pastelfarver og striber de har i en slikbutik, som sælger de største og fineste slikkepinde. Jeg købte mig en stor stribet slikkepind og har haft den stående som inspiration, mens jeg har lavet dette kort.


Type projekt: Kort
Anledning: Venskab / Friendship
Stilart: Shabby chic / Romantisk
Teknikker brugt: Distress / Die cutting / Stamping / Colouring
Hovedfarve: Mint / Brun / Rosa


Denne gang har jeg lavet et feminint romantisk kort med sarte farver og blomster lavet fra bunden af.

Når jeg laver kort, laver jeg altid først mine hjemmelavet blomster og bygger kortet op derefter. De er nemme at lave. Jeg bruger en hvilken som helst blomster punch til mine blomster.

Jeg sprayer blomsterne med en mist og vrider bladene bagefter imens de er våde. De tørrer natten over og får nu fine rynkede og krøllede blade. De bliver samlet 3 i hver blomst og til sidst en sten i midten.

Design papiret bliver fundet frem og jeg skære alle de stykker til jeg skal bruge.

Jeg vælger en dråbeformet label med stemplet tekst, da denne form trækker øjet ned over kortet og ender ved blomsterne.

Nu er kortet ved at tage form og jeg kan begynde at sætte det sammen.

Jeg klipper forskellige blade ud, store og små og krøller dem på midten.

Lidt guld maling kommer tilfældigt på, med en pensel der bliver strøget hen over en tynd genstand, som i mit tilfælde er en stor nål.

Jeg har gemt sugerør bagved blomsterne som stikker lodret op på kortet, det passer med den vandrette guldtråd.

Forsigtigt giver jeg kanterne guld glimmer, det rammer kortet ind.

Kortet er færdigt og klar til fotografering til jer.

Materialer:

  • Stempler: JustRite,Looking for a sign.
  • Dies: Spellbinders,Decorative fancy diamond.
  • Sværte: Tim Holtz distress ink , Vintage Foto.
  • Mediums: A`color, Pearl metallic- Angels mist, Turkies, Brown, Rosa
  • Pynt/deco: Søsterne Grene, sugerør- CC Hobby, Guldsnor-Blonder fra England privat. Martha Stewart, guldglimmer. Diamantsten, fra England privat.
  • Udstyr/værktøj: Martha Stewart, skæremaskine. Lim pistol, Harald Nyborg. Heat Gun, Ranger.

Et billede lidt tættere på, så i kan se alle detaljerne.

Det er altid en udfordring at lave nye kort, så de ikke alle sammen ligner hinanden. Derfor laver jeg næsten altid kort ud fra inspiration af det jeg ser og oplever i min hverdag. Denne gang var det Tivoli og når jeg kigger efter, er jeg ikke i tvivl om, at det er der min inspiration kommer fra.

God fornøjelse med at gå på opdagelse i mit kort.

Mange krea hilsner,

Rikke aka Ginger Crafter


Rikke, som er vores Kort Inspirator på GD2017 teamet, har siden januar vist super flotte projekter i vores magasin. Hvis du ikke har se hendes tidligere projekter, så anbefaler The Paper Crafting helt klart, at du kigger forbi. Hvis du er til Shabby Chic, så er det lige noget for dig….

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.