,

Ett kort i blå/gula nyanser til födelsedag

Jag är designer till ett företag som gör egna papper som heter Pysselsmedjan. Detta pappret heter studentbakgrund i en serie av hennes mönsterpapper.

  • Typ av projekt: Kort
  • Anledning:  Födelsedag
  • Stilart:  Svenskt
  • Teknikker bruk: Stansning och prägling, stämpling.
  • Pynt/dekor: Texter, pärlor, små blommor, flagga, bilder och
  • Huvudfärger:  Blå, Gul
  • Utstyr som används: Dies, lim, Card Stock.

SE OGSÅ: BOKKORT TILL FÖDELSEDAG

Då mannen fyllde 50 år tyckte jag att det var passande med detta blå/gula papper också till honom.

Här har jag använt mig av Ja må du leva som är en dies från Skapat Av som finns med dubbla skugga/bakgrund men jag valde att bara använda texten. Flaggan och Champangeflaskan med glas  kommer från Marianne dies.

Då jubilaren gillar Hårdrock sp blev det en bild utskriven på datorn med Black Sabbath. han har även ett litet torp därav bilden på torpet. Han tycker om att fiska så jag gjorde en liten tavla med mannen i båten på strandkanten.  Det är din dag idag är en dies från Roxstaps.

Bilderna med ankaret och fyren kommer från en serie som heter Miant.


Posted

Translate »