Kort for jubileum på arbeidsplassen

Det å bruke bare en fargetone på arkene på et kortet gir et rolig uttrykk som passer godt på et kort som skal gies bort i anledning av et jubileum på jobb. 


Type prosjekt: Elegant kort til dame i anledning jobb jubileum
Stilart: Rustikk preg med bruk av en fargetone
Pynt/dekor: blomster, perler, blonder og rosett serviett
Hovedfarge: Rosa og bruntoner
Utstyr som er brukt: Limputer, dies, stempel 


Kortet er enkelt laget og pyntet kun med en stor blomst i en fin og litt sart rosafarge. Under blomsten er det knyttet litt hyssing som gjør kortet litt rustikk. Jeg synes det er gøy å lage rustikke kort men samtidig liker jeg at de er litt feminine og blander gjerne jordfarger med sarte pastellfarger. Synes det er en god kombinasjonen.

Gratulere som er stanset ut i samme mønsterark med dies, men her har jeg gått over med distress ink for å gjøre den mørkere uten at mønsteret forsvant. Nå står teksten tydelig fram uten å skille seg for mye ut.

Innsiden er ganske lik i dekor som utsiden og sirkler går igjen. Det er laget en lomme på høyre side ved at mønsterarket ikke er limet i toppen. Når kortet skal gies bort fra en bedrift er det ofte mange personer som skal signere og da er det godt med god plass. Her kan man samle signaturer på tagen og så er det plass for en liten hilsen i den hvite sirkelen.

Baksiden er veldig enkel, bare med et magebelte og mitt stempel.

Det var alt jeg hadde for denne gangen. Håper dere fikk litt inspirasjon. Ha en flott tirsdag og en fin uke videre!

 


Posted

Translate »