Kortlavning til jul

Nu det jul, nu det jul, igen og igen…. Lige om lidt i hvert fald. Jeg er så småt startet op med julekortene. Jeg fik en rulle gavepapir af en veninde og denne rulle inspirerede mig til disse kort. Det er ligeledes lang tid siden jeg har brugt teknikken dobbelt heat embossing, så den valgte jeg at prøve kræfter med igen.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Jul
Stilart: CAS / Clean And Simple
Teknikker brukt: Dobbelt embossing / Die Cutting
Hovedfarge: Metallic / rød / hvid / natur


Først dækkede jeg to paneler med VersaMark Ink og henholdsvis guld og sølv embossing pulver. De to paneler lagde jeg til side for at køle af, imens fandt jeg to stykker scraps og gjorde det samme. Herefter gav jeg de to paneler en gang embossing til med guld og sølv.

Imens de to paneler igen kølede af brugte jeg min Big Shot til at die cutte bogstaverne til ordet jul. Herefter tog jeg panelerne og kørte min embossing buddy hen over dem, og stemplede med et baggrundsstempel, og hældte embossing pulver i rød og guld udover.

Dernæst skar jeg med min Big Shot et hjerte ud i hvert panel og limede et stykke vellum på bagsiden. Så limede jeg ordet jul på hvert kort midt i hjertet. Dog syntes jeg mine kort manglede lidt og limede derfor fem små træhjerter på hvert kort.

Panelerne satte jeg på en hvid kort base med 3D tape og de var færdige.

Materialer:

  • Stempler: Hero Arts Cling – Dots
  • Sværte: VersaMark
  • Dies: Sizzix 6 hearts Framelits (#657561) / Lawn Fawn bogstavs die #F490
  • Værktøj: Misti stamping tool
  • Mediums: Ranger Glossy Accents / Embossing Buddy / Ranger Super Fine Detail Gold embossing pulver / Artemio Silver embossing pulver / Zing! Red Glitter Finish embossing pulver
  • Diverse: Karton / Vellum / Dobbeltklæbende tape / 3D tape /Træ hjerter

Kortene er simple, men alligevel med mange detaljer. Dog skal det siges, de er ikke blevet helt, som jeg havde forestillet mig dem, men jeg er glad for resultatet alligevel.

KreaTive Hilsner og ønsket om en god dag
Ria-Kristine aka KreaTrolden


Ria-Kristine har igennem 2016 og 2017 været med til at være vores inspirator for “Art Journaling” på vores Guest Design Team. Ria-K er ikke kun mægtig glad for Art Journaling men også stor fan af CAS stilen. Hvis du er nysgerrig kan du nedenfor finde alle hendes artikler for 2017…..


Posted

Translate »