,

Kort-kit från Scrapomania

Jag fick en förfrågan om jag ville prova ett kort-kit från Scrapomania och självklart ville jag det. Och vilket kit det var! Massor av fantastiskt fina saker. Bland annat papper från Maja Design, cardstock, dekorationer, blommor, band och ringar. 

Temat var bröllop och jag gjorde tre olika kort med alla dessa härliga saker. Det blev en hel del materiel över så jag kommer att kunna göra många fler kort i framtiden.
Jag är en stor fantast av papper från Maja Design, de är lätta att jobba med och de passar perfekt till just bröllopskort.

SE OGSÅ: 5 KORTDESIGN FRA ET KIT

Att prenumerera på ett sånt här kit är en suverän möjlighet till att kanske utvecklas och gå utanför sin bekväma zon som man gärna annars kanske stannar i. Man får tillsänt sig en låda med väl utvalda materiel som till exempel cardstock, dekorerade papper och dekorationer som matchar varandra, sen är det bara att låta fantasin flöda.

EEM_kort-kit8[1]
EEM_kort-kit9[1]

En närbild på några av alla fina dekorationer som låg med i mitt kit, blommor, knappar, godis, duvor, ringar, rosetter, charms och band.

EEM_kort-kit6[1]
EEM_kort-kit7[1]
EEM_kort-kit4[1]
EEM_kort-kit5[1]
EEM_kort-kit3[1]

På det här kortet har jag lagt till de rosa klädnyporna och bandet, de fanns inte med i kitet.

EEM_kort-kit2[1]
EEM_kort_-_kit1[1]

Posted

Translate »