KORT MED KUVERT

0 1,059

Att sitta i pysselrummet och ha totalstopp när man så gärna vill skapa något tycker jag är väldigt frustrerande. Men då brukar jag ta fram någon gammal pysseltidning, surfa på nätet eller titta på Pinterest. Då räcker det att jag ser en vikning, ett papper eller en detalj så kommer jag på nya ideér. Igår kväll var en sån kväll, satte mig vid mitt pysselbord och ville så gärna skapa ett kort, plockade fram papper, stämplar, vände och vred men kom verkligen inte på något bra.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging, tørrembossing, bretting
Pynt/dekor: Die Cuts, bling
Hovedfarge: Hvitt
Medium som er brukt: Tusjer fra Spectrum Noir

Tog fram en tidning, bläddrade några sidor och där såg jag en detalj på ett kort och vips så hade jag en idé på vad jag skulle göra.
Det blev ett gulligt kort i rosa och vitt där jag använt en stämpel som jag färglagt med pennor från Spectrum Noir (jag har precis köpt dem så jag är långt ifrån något proffs, men det är väldigt roligt) Och än så länge håller jag mig till de något lättare motiven.

EEM_Bunny2_[1]Framsidan av kortet/kuvertet

EEM_Bunny3_[1]När man drar upp kortet ur kuvertet så ser det ut så här

EEM_Bunny4[1]Hälsningen kan man sedan skriva på baksidan av kortet

EEM_Bunny1_[1]

Har ni några frågor eller funderingar eller bara vill lämna en kommentar, gör gärna det! Det är så roligt att få kommentarer från er läsare.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More