KORT TIL 2 JUBILANTER

0 1,545

Et pop-up kort til en par som feiret 40-års dag. Å lage et kort som passer til både en mann og en kvinne, byr på litt utfordringer. Ikke for mye blomster og ikke for barskt.

Type prosjekt: Kort, pop-up
Anledning: Til jubileum,men kan tilpasses all anledninger
Stilart: Rustikk
Teknikker brukt: Brettekort, Twist og pop-up bretteteknikk
Pynt/dekor: Blomster, foto, dots, hyssing, dies
Utstyr som er brukt: BigShot, pregekniv, lim (flytende og bånd)

Maja Design sine ark passet perfekt til dette prosjektet. Akkurat passe rustikk, men samtidig med søte fine blomster som passet veldig godt til treverk arket og jubilantene som elsker å være ute i skog og mark.

Jeg har brukt stempler som får frem at det er et kort til de begge. Når jeg blander stempler fra flere sett, prøver jeg å ikke få for mange forskjellige skrift typer (stiler) og her ble jeg veldig fornøyd. Ser ut som om det er fra samme stempelsett, men det er fra 3 forskjellige fra Kort og Godt.

Ferdig slått ut, ser du det brune tekstfeltet nederst. Her er det en dies fra Heartfelt Creations med trær som jeg raskt har fargelagt med Jane Davenport blekk pensler.

Baksiden er enkel, men jeg har festet rundingen med både lim og 3D puter for å få tråden til å sitte godt, uten at motivet ble buet.

Har du lyst til å prøve deg på dette kortet, så har jeg brukt tutorialen til Gunn. Du finner den her.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More