,

Kort til alle anledninger

Er du kortlager, kjenner du deg nok i det å ha mange ferdige kort.  Noen selges, noen gis bort, men hva skjer når plutselig verden forandret seg og vi har hatt mer tid til hobby, og ikke minst er det blitt veldig populær med digital treff og vi sitter med flere kort enn vi klarer å håndtere.

Da sitter vi med en følelse at vi har flere kort enn vi trenger.  De siste årene er det blitt så mange kort at jeg føler at de tok over hobbyrommet mitt. Kort laget etter utfordring, kort laget fordi jeg fikk en ny stempel, eller kort som ble laget bare fordi. Ikke misforstå meg, det er jo utrolig koselig å ha ferdige kort liggende, men det var jo også sånn at jeg var ikke helt fornøyd med alle. Og hvis du er som meg…selv om ingen ser at den ene panelet er 2 mm mindre enn det burde være…vi ser det, og vi kan nesten ikke leve med å vite det! Så da måtte jeg ta grepet og finne på noe.

SE OGSÅ: DE MANGE SPØRSMÅLENE I KORTLAGING

Det endte med at jeg bestemte meg for å rydde og se gjennom dem.  Opprydning i kortene mine, ble til en video der jeg viser dere hva jeg har gjort, så du får noen tips hvis kortene også tar over hos deg. Viser også hvordan jeg sorterte de kortene som jeg beholdte.

Fin deg en kopp med favoritt drikke di, og kos deg med videoen. Håper du blir inspirert enten av noen av tips eller av design på kortene.


Posted

Translate »