,

Håndlaget kort til en golfer

Her har jeg laget et pop up kort til 75-årsdag til en golfer. Kortet kan legges helt flatt og legges i en konvolutt. På dette kortet er det kun brukt et mønsterark, fra en gammel serie. Ellers er det kartong og glitterark. Det er fullt mulig å lage kort uten å ha mønsterark som er tilpasset temaet, bare man har de fargene som passer til.

  • Type prosjekt: Pop up-kort
  • Anledning: Fødselsdag
  • Stilart: Playful
  • Teknikker brukt: Bretting, Die Cutting
  • Pynt/dekor: Die Cuts
  • Hovedfarge: Rosa

SE OGSÅ: ENKLE 3D-PROSJEKTER – HVORDAN STARTE OG VIDEREUTVIKLE DET?

Kortet er en liten golfbil, og er omlag 18cm x 18cm. Den grønne bakgrunnen har fått litt mønster med stensil og grønn distress ink, for å lage litt gressmønster. Her er det satt to sirkler inni hverandre for å lage effekt av lage inntrykk av at det er en liten green ved flagget.

Kortet er et typisk “Card in a box” pop up kort. Inspirasjonen er hentet fra ulike kort, men akkurat dette er tegnet og satt sammen selv. Selve kortet er delvis tegnet og kuttet med Silhouette og delvis tegnet og klippet med saks. Paneler på forsiden av bilen og hjulene er festet med 3D puter.

På dette kortet er det brukt tre kartong (hvit, grønn og rosa) et gammelt mønsterark i rosa med prikker, en liten rest av et sort mønsterark, litt sølvkartong og et lite ark (12cm x12cm) med gullglitter. Selve materialprisen er derfor ikke voldsom høy for dette kortet, og ligger på ca 45kr.

Baksiden av kortet er enkelt pyntet, med skrivefelt og en skygge av en golfer i sort. Golferen er festet med 3D puter, for å skape litt dimensjon i kortet.

 


Posted

Translate »