KORT TIL EN VENN

0 1,165

Det er sikkert flere en meg som elsker å gå på kurs. Jeg velger å gå på kurs for å lære noe nytt, men også for å få en oppfriskning på ting man kanskje har glemt litt ut. I dag vil jeg vise et kort, med en enkel teknikk som jeg lærte på kurs i Birmingham i fjor med Tracy Scott.

Type prosjekt: Kort 
Kort Anledning:
Gled en venn
Stilart:
Clean and simple
Teknikker brukt:
Stempling, maling
Hovedfarge:
Hvit 
Medium som er brukt:
Fresco finish maling, Versa fine stempelpute
Utstyr som er brukt:
Stempler fra Paperartsy og Norsk stempelblad, saks, pensel, heatgun, 3D puter, hvit pen
Evt. andre opplysninger: 
Tracy Scott designer stempler og stensiler for engelske Paperartsy. Hun viste frem sine egne kort og bilder på kurset og snakket litt om hvordan vi skulle jobbe før vi fikk sette igang. Teknikken er så enkel,  vi skulle bare dekke et helt ark med maling i små sirkler, stemple og klippe ut motivene etterpå.
Her har jeg malt et bazzill ark med 5 forskjellige malingsfarger i små og litt større sirkler. Jeg tørker mitt ark med heatgun, men det kan også ligge å tørke til dagen etterpå. Så finner jeg frem stemplene jeg vil bruke og dekker hele arket, så tett som jeg kan. Når alt et tørket, så skvetter jeg på maling, gjerne i en mørk farge over alt. Så begynner jobben med å klipper ut motivene for hånd med saks.
På bildet undervises at blomster delene er satt sammen med 3D puter.  Jeg har også tegnet med en hvit pen på noen av detaljene i stemplet. Når jeg har bestemt hvor blomstene skal være, så flytter jeg dem bort og stemplet på noen blader som vil stikke ut under blomstene.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More