Konfirmation og nonformation

Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation

I denne tid i Danmark er det konfirmation tid og jeg har lavet et kort som man kan bruge både til konfirmation og nonfirmation. Se med på de følgende billeder hvordan jeg gør. 

Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation

Jeg startede med at lave baggrunden på mit kort, se følgende billede.

Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation

Jeg havde en masse maling fra Søstrene Grene i Danmark som jeg gerne ville bruge til formålet. 

Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmationKortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation

Som du kan se på billederne har jeg vist trin for trin hvordan jeg har gjort det, til sidst skal din baggrund tørre helt op inden du kan bruge den.

Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation

På de følgende billeder kan du se hvordan jeg har farvet mit motiv, derefter har jeg klippet det ud så jeg kan bruge det på mit kort.

Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation

Derefter stansede jeg nogle blomster ud og farvede det med Oxide farver fra Tim Holtz. Jeg elsker at bruge disse farver fordi de blender rigtigt godt sammen.

Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation

Derefter pynter jeg mit kort med diverse pynt, jeg er en fan af at bruge en Dymo, på den måde kan jeg selv bestemme hvad der skal stå på mine kort.

På de næste billeder ser du mit færdige kort, tak fordi du kiggede med, mange kreative hilsner Mette Janni.

Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation

Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation

Kortlavning: Håndlavet kort til konfirmation og nonfirmation

 

Translate »