Kort til mors dag

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

0 200

Jeg elsker at give min mor kreative gaver, i år bliver det til dette kort samt en hæklet bluse. Jeg går meget op i deltaljerne og alle blomster, blade med mere er lavet i hånden. Jeg blander mange forskellige ting sammen (quilling – karton – foamiran) blomster, jeg elsker det!

Jeg har lavet denne boks, det er en overraskelse boks. Se med på de følgende billeder hvordan jeg gør.

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Jeg startede med at lave min bund som er 27 cm , delt op i 9x9x9.

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks
Jeg finder noget mønster karton jeg vil bruge og limer det på.Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks
Her ser du den anden side. På de følgende billeder ser du hvordan jeg laver blomsterne m.m og hvilke dies jeg bruger.Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Her ser du hvordan jeg har placerede mine udstanset karton.

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksPå de næste billeder ser du hvordan jeg laver min blomst (gerbera) som er lavet i mix af quilling og udstanset blade til blomsten.Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks
Her bruger jeg 5 mm sort quilling strimmel.

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Det er vigtigt den er fixet med lim ellers går den ud af sin form.

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

På de følgende billeder ser du hvordan jeg har bygget min box op.Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Tak fordi du kiggede med!

Mange kreative hilsner
Mette Janni

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More