Kortlavning til mors dag

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Jeg elsker at give min mor kreative gaver, i år bliver det til dette kort samt en hæklet bluse. Jeg går meget op i deltaljerne og alle blomster, blade med mere er lavet i hånden. Jeg blander mange forskellige ting sammen (quilling – karton – foamiran) blomster, jeg elsker det!

Jeg har lavet denne boks, det er en overraskelse boks. Se med på de følgende billeder hvordan jeg gør.

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Jeg startede med at lave min bund som er 27 cm , delt op i 9x9x9.

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks
Jeg finder noget mønster karton jeg vil bruge og limer det på.Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks
Her ser du den anden side. På de følgende billeder ser du hvordan jeg laver blomsterne m.m og hvilke dies jeg bruger.Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Her ser du hvordan jeg har placerede mine udstanset karton.

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksPå de næste billeder ser du hvordan jeg laver min blomst (gerbera) som er lavet i mix af quilling og udstanset blade til blomsten.Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks
Her bruger jeg 5 mm sort quilling strimmel.

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Det er vigtigt den er fixet med lim ellers går den ud af sin form.

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Kortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

På de følgende billeder ser du hvordan jeg har bygget min box op.Kortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion BoksKortlavning: Tutorial på Eksplosion Boks

Tak fordi du kiggede med!

Mange kreative hilsner
Mette Janni

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.