KORT TILL FRÖKNARNA

0 663

Läsåret för barnen går mot sitt slut och det stundande sommarlovet lockar. För att tacka fröknarna för det här året så har jag gjort varsitt kort till dem. Korten har ungefär samma layout, men är ändå helt olika.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Skolavslutning
Stilart: Sommarromantik
Teknikker bruk:  Die-cutting, lager-på-lager
Pynt/dekor: Stickles
Hovedfarge: Röd, blå och beige
Utstyr som er brukt: Cut’n’boss (stansmaskin) och dies

På bakgrundspappret hittade jag jordgubbar och en grön liten swirl, så detta fick bli temat för det första kortet. Eftersom det är till en fröken ville jag även på in en detalj som passar, så det blev en liten linjal under namnet.

Jag dekorerar alltid mina korts insidor, om än betydligt mer sparsamt än framsidan, så här har jag gjort en enklare design men i samma tema.

På det blå pappret hittade jag en liten sjöstjärna och ett strandhus, så då blev det naturligt att kortet skulle bli i marint tema.

Även de här kortet har jag dekorerat på insidan, lite fisknät, snäckor och havsdjur blir fina detaljer.

 

 

 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »