Kort – vänskap

0 79

Fick ett mail av en som heter Margareta för 1 månad sedan som hade hittat ett så underbart dop kort som jag hade gjort! Kortet hade hon hittat på nätet och på kortmakeri så det var ett inlägg från denna tidning datum 210209. Det har blivet många mail efter det hon skrev bla att hon skulle bli en trogen kund och var så glad att hon hittat mig. Då jag gjorde första kortet till henne med dopkort, sms:ade till henne och undrade om det var hennes barnbarn som skulle döpas. Då ringde min telefon och det var Margareta som ringde och berättade att det inte var hennes barnbarn utan hennes brors. Hon berättade också att hon var 86 år gammal.


Typ av projekt:  Kort
Anledning:   Vänskap
Stilart:    Kvinnligt
Teknikker bruk: Stansning och prägling.
Pynt / dekor:  Bilder, blommor, band
Huvudfärger: Vinrött, rosa och vitt
Utstyr som används: Dies, lim, Cs, och kortstomme.


Hon skriver i mailen hur hon vill ha det med namn och ev utförande. Har ändrat lite då jag tycker det skall bli så fint som möjligt till henne. Texten på engelska fick jag av Margareta.

Ulla och Margareta gick i samma flickskola och blev bästa kompisar då och deras vänskap har hållit i sig under alla åren.

När de träffades alla 4 blev det kort spel, som hette Priffe så det fick komma med på ett hörn. Även texten på baksidan av kortet är från Margareta.

Jag har fått 4 beställningar av Margareta efter det första mailet jag fick.

Hoppas ni får en underbar tisdagskväll så syns vi igen om 14 dagar.

Kram Ulla

 

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More