Årets første slimline kort, i blåtoner

Årets første slimeline kort, og innlegg her. Her i Trøndelag knitrer det i snøen, og grad stokken viser -14C. Da passet det å lage et vinterkort, jeg liker blåtoner. Da er det bare å ta frem Distress oxide og blende ivei. Når jeg blender med oxide blir bakgrunnene bestandig forskjellige. Det fine med dette, er at jeg kan bruke de stemplene jeg har.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Vinterkort
Stilart: Artsy
Teknikker brukt: Blending, embossing og stempling.
Pynt/dekor: Glitter
Hovedfarge: Blå
Medium som er brukt: Distress Oxide, 2 way glue, chunky white frantage og twinkle dust-glitter.


Utstyr som er brukt: Stempler fra Tim Holtz og Lavinia.  Tekststempel  fra Huldra.

Beskrivelse av prosjektet?
Et enkelt vinterkort.

Hvordan er prosjektet laget?
Jeg startet med å lage/blende bakgrunnen, deretter stemplet jeg treene og hjorten. Så stemplet jeg kvistene i svart og blått. Så embosset jeg kvister i hvit og blått. Deretter tok jeg på lim og hadde på glitter i snøkantene og rundt månen. Tilslutt stemplet jeg på vinterklem.

Hva slags materialer er brukt?
Bazill kartong, distress oxide, twinkle dust-glitter,embossing, frantage og 3-in-1 lim.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Rundt 45 minutter.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg blir inspisert av de herlige fargene, og at jeg kan bruke diverse stempler som jeg har.

Du finner flere kort i liknende format her: Vertikale kort


Nøkkelord dansk: Kortlavning
Nøkkelord svensk: Kortmakeri

Translate »