Kortlaging: Bidrag til vinterskissen

0 41

I desember la vi ut TPCs “Vinterskisse” og i dag vil vi vise fram bidrag som er laget med utgangspunkt i skissen fra desember. 18. mars legger vi ut TPCs “Vårskisse” og dersom du vil lage noe til denne kan du legge ditt bidrag inn i TPCs offisielle Facebook-gruppe.

Vinterskissen ble lagt ut 18. desember og du finner artikkelen her: Kortlaging: Vinterskissen 
Vinterskissen er en en skisse som henter inn elementer fra vinteren – både når det gjelder farger og pynt. En dus blåfarge settes sammen mot hvitt og kortet pyntes med snøkrystaller. Samtidig er det veldig fritt å tolke denne skissen og tilpasse den slik man ønsker. 


Leni Østergaard Sørensen fra Danmark har laget dette flotte kortet med utgangspunkt i skissen. Vi ser at både motiv og tekst har samme plassering som på skissen og at Leni har brukt granbarkvister som pynt. Resultatet er et vakkert vinterkort både når det gjelder motiv, dekorasjon, farger og ikke minst tekst. Godt jobbet, Leni og takk for at du lot deg inspirere 🙂

Dersom du vil lage noe til vårskissen som publiseres 18. mars melder du deg inn i vår Facebook-gruppe: TPCs offisielle Facebook-gruppe. Der vil vi legge ut et innlegg med vårskissen og du deltar ved å legge inn ditt bidrag i kommentarfeltet under innlegget. Bidragene som lages til vårskissen vil bli vist fram i TPC Magazine i midten av juni. 

Foto: Leni Østergaard Sørensen
Publisert med tillatelse
Illustrasjoner: Marit Pedersen

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More