,

Clean and Simple julekort

I artikkelen fra 29. november viste jeg maskering av stempler, 6. desember viste jeg fargelegging med akvarellfarger og i dag er tiden kommet for å vise fram det endelige julekortet. Det er et julekort laget i en Clean and Simple-stil. 

Motivet på kortet består av stemplene “Snowy” og “Treescapes” – begge fra Penny Black. Disse er maskert sammen til et motiv og du finner framgangsmåten på maskering her: Teknikker: Maskering

Jeg har fargelagt motivet med akvarellmaling og akvarellblyanter, og jeg har brukt en hvit penn for å lage “Highlights” tilslutt. Du finner fremgangsmåten på fargeleggingen her: Teknikker: Maling med akvarellfarger

Kortet er enkelt pyntet, i tillegg til motivet er det kun stemplet en tekst direkte på kortet. 

Julekortet er inspirert av Birgits nydelige CAS-kort med akvarellmaling som du finner i bloggen “Rapport från et skrivbord”. “Snowy”, som jeg har brukt på kortet mitt, er også et motiv Birgit ofte bruker. 

 

Her er artikkelen som viser maskering av stempeltrykket: “Teknikker: Maskering”
Her er artikkelen som viser fargelegging av stempeltrykket: “Teknikker: Maling med akvarellfarger”

Translate »