Kortlaging: Et moderne konfirmasjonskort

0 140

Månedens “Nordlys” er et fargesterkt og moderne konfirmasjonskort. Kortet har en svart base/bakgrunn, knallrosa stjerner og gul tekst. Fargene står veldig flott til hverandre og kortet har et lekkert design. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Monika lagde dette stilige kortet. 


Type prosjekt: Kort i str. A2, i stor grad bruk av papirrester
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Cluster
Pynt/dekor: Stjerner stanset ut i papir i ulike størrelser
Hovedfarge: Svart base, hvit bakgrunn, og en kombinasjon av rosa og gul som bryter opp bakgrunnen
Utstyr som er brukt: Sizzix stansemaskin, dies fra Altenew, Tim Holtz/Ranger og Papirdesign, Bazzill kartong, Dymo label maker, limputer.Beskrivelse av prosjektet?
Konfirmasjonskort i amerikansk str. A2 (4 1/4 x 5 1/2).

Hvordan er prosjektet laget?
Basen er av svart glatt kartong. Bakgrunnsdie’en er opphøyd og limt på den svarte kartongen. Stjernene i cerise rosa er stanset ut i ulike størrelser, og lagt som en klynge under og over svart tag og teksten konfirmant, som er stanset ut med skygge og lagt lag på lag i gul og i svart, for dybde. Konfirmantens navn, Ida, er skrevet med Dybo label maker og limt på cerise kartong, samme farge som stjernene.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Jeg lagde kortet på en kveld.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg fikk spørsmål fra en venninne, om jeg kunne lage et kort til konfirmant, som lignet på et tidligere kort jeg hadde laget. Jeg lager bare ett kort av en utgave, så jeg MÅTTE bare endre dette litt også.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Jeg legger ut kortene mine på Instagram @meghacards og deler dem innimellom på Facebook-sida mi, hos ulike scrappebutikker og noen ganger i utfordringer som ligger ute på blogger eller hos nettbutikker.

Foto: Monika
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More