KORTLAGING: GUTTEKORT

0 59

Jeg har laget et par kjappis kort ( i hvert fall til meg å være). Her fikk jeg brukt opp de siste små bitene av papirene som lå igjen. I tillegg fikk jeg fylt på kurven min med to nye kort. Det er alltid greit å ha noen kort liggende klare i tilfelle.

Jeg fikk gjort ferdig noen kort før jeg pakket ned hobbyrommet mitt. Rommet, i hvert fall innholdet er på flytting fra første til andre etg. Det er litt av en prosess. På dette kortet her fikk jeg brukt opp noen av de aller siste blå restene jeg hadde liggende. Jeg har ikke kjøpt meg mye hobbyutstyr det siste året, men dette stempelet er ett unntak. Falt så for disse tekstene og oppsettet.
Pynten er enkel, stanset ut hatt og bart i svart glitrende mosegummi, enamels med og uten glitter og øyne sammen med teksten som er i fokus.

Samme oppsett på innsiden av kortet. Basen er av kraftkartong, de utstansede firkantene er limt på hvit kartong som igjen er festet på oransje kartong. Enamels som glitrer, kule solbriller i mosegummi, tekst fra et utklippark og øyne over skrivefeltet.

Samme oppsett på dette kortet, men med litt annen pynt. Sko stanset ut i svart og hvit kartong, pyntet med hvite eyelets. Stanset ut gratulerer i kartong og festet den med 3D puter. Bart i mosegummi sammen med øyne, glitrende enamels og stickers. Basen er i kraftkartong, et lag med oransje kartong og hvit kartong hvor firkantene er limt fast til.

Jeg har brukt det nye stempelet mitt på innsiden her sammen med en mann som er stanset ut i blå kartong. Han har jeg pyntet med en svart sløyfe. På andre siden har jeg limt en bart stanset ut i mosegummi. Enamels på begge sidene.

Det er utrolig hvor mye en kan få ut av papirrestene som ligger i kurven. Håper du ble inspirert til å være kreativ i helgen.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More