Påskeharer i kortlaging

Hva med noen søte påskeharer til påske? Jeg satt og tittet på Pinterest for en stund siden, trengte å fylle på inspirasjonskontoen litt. Resultatet ble disse to søte harepusene. Jeg har laget begge etter egne mål og tilpasninger. 

Her har jeg brettet en liten åpen eske. Den er litt høyere bak enn foran og kantene er skråskåret. I stedet for lokk laget jeg en bue som ble gjort om til en ansikt. Esken er 7,5cm bred – 8,5cm høy(uten ører) og 5cm dyp.


Type prosjekt: Kortlaging, Bretting
Anledning: Påske
Dekor/pynt: “Levende øyne”, bånd, mosegummi, akrylpynt og diecut


Limte på ører i bankant og poter i forkant. Innsiden er kledd med mønsterark. Rosa detaljer på ørene og potene.

Skåret svarte papirstrimler som jeg brukte som værhår. Stanset ut et lite rosa hjerte til snute, tenner og to “levende” øyne i ulik størrelse.

Malen til denne harepusen kommer fra en tegnebok. Jeg kopierte figuren og klippet ut to stykker. Plass for kinderegget tilpasset jeg med å tegne rundt et halvt kinderegg. Påskeharen er stor, ca 24cm høy.

De to delen ble limt sammen med en liten avstand i bunnen, det for at påskeharen skal stå stabilt. Påskeharen er også limt sammen fra halsen og opp.

Pyntet med rosa sløyfe rundt halsen som fikk en perle i midten,  “levende” øyne og rosa hjerte bling nese av mosegummi sammen med lange værhår. Jeg har klippet til rosa bazzill til innsiden av ørene.

Håper du ble inspirert til å lage litt påskepynt.

Ønsker du mer inspirasjon til påske finner du det her: https://thepapercrafting.com/inspiration-inspirasjon/easter-paske-pask/

God påske

Translate »