Kortlaging og restefest

Jeg er fremdeles i restefest modus. Jeg har lekt med form, fasong og uttrykk samt sett på hvor mye jeg kan utnytte bitene jeg har liggende. I dag har jeg lagt to kort ut av noen biter fra et annet prosjekt. 

Det første kortet er 15x10cm, stående. Jeg har brukt en kakeserviett som jeg har festet i ytterkant på kortet. En del av kakeserviett er brettet og limt i underkant av kartongen. Jeg har tilpasset et mønsterark over servietten før jeg dekorerte med blomster. Valgte tre store blomster, stanset ut blader i gull og chipboard hjerter. Stanset ut hjerteklem i hvit glitterkartong. Sparkling enamels og en stickers tekst.

Kortet fra siden der hvor jeg bygde det opp.

Jeg har brukt ulike ark på alle sidene, men fra samme serie slik at det uansett matcher. Kakeserviett fra kanten og inn her og. Stanset ut og tilpasset del for stempeltekst og skrivefelt. Pyntet med akrylhjerter og sparkling enamels.

Her har jeg samlet sammen alle bitene som var igjen, skåret strimler på 1cm og festet de til en base hvit kartong. Som igjen er montert på en hvit base.  Det er utrolig hvor godt man kan utnytte bitene som ligger igjen. Tekst rammet inn i en stjernedans. Ballong stanset ut i glitterkartong og toppet med en sort sløyfe. Metallhjørner og blomst med to sølvhjerter.  Kan ikke ha altfor mye og rotete pynt med denne bakgrunnen, da kan det fort bli veldig rotete.

Samme bakgrunn på innsidene av kortet. Jeg fikk virkelig brukt på møsterbitene her. Da jeg var ferdig var det ikke igjen noe annet en små biter. Teksten er gammel og fra et kjøpt utklippark tror jeg. Rammet inn i en stjernedans her og. Metallhjørner og papirstjerner.

Det er fint å få brukt opp litt av restebitene man har liggende. Det kan være et lite tiltak, men det er utrolig mye moro og spennende bakgrunner og kort det blir med å mixe og tøye fargegrensene litt.

Håper du ble inspirert til å ha ha restefest med dine mønsterark.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.