Kortlaging: Stensilert og elegant bakgrunn

Nordlyset: Siv-Annes elegante kort

0 171

Det ligger mer arbeid bak dette kortet enn det man kanskje tror. Siv-Anne har laget den elegante bakgrunnen på kortet ved hjelp av stensil, gesso og paste. Ved å dekorere kortet med en enkel ramme og la tekstene være små kommer bakgrunnen virkelig til sin rett. 


Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Die Cutting, Stensilering
Pynt/dekor: Roser, Die Cuts, Stickers, strå, halvperler.
Hovedfarge: Hvit
Medium som er brukt: Gesso/paste


Beskrivelse av prosjektet?
Clean and Simple-kort.

Hvordan er prosjektet laget?
Kortet er laget med bruk av hvit kartong, gesso/paste, rektangel-dieser, blad-dies, roser, perler, klistremerkeord. Bakgrunnen (9,5×7 cm) er laget på hvit kartong som er påført gesso/pasta over en mønsterstensil. Bakgrunnen er satt på en hvit kortbase som er 10×7,5 cm med 3D-puter. Deretter har jeg brukt to rektangel-dies, her har jeg har stanset ut en stor og en mindre inni den store for å få rammen. Pyntet med roser, perler, strå.

Størrelse på prosjektet?
10×7,5 cm.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Dette Clean and Simple-kortet så dagens lys etter inspirasjon fra et kort laget av Anne Kristine Holt. Vi var noen som hadde et digitalt Scrappetreff (Digiscreppa) i høst. Der var en av oppgavene å lifte et prosjekt til en av deltagerne.

Du finner flere prosjekter med stensilerte bakgrunner her: Bakgrunner

Foto: Siv-Anne
Publisert med tillatelse


Nøkkelord dansk: Baggrund
Nøkkelord svensk: Bakgrund

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More