Kortlavning: En mix af dekorationer

0 55

Jeg elsker jo at lave kort med mere hvor jeg blander alle ting ned i et kort, og det skal gerne være et mix af blomster, sløjfer og andet. Til dette kort har jeg os lavet et mini hjerte i quilling som jeg har sat på, kortet skulle gives til min veninde og mand der havde sølvbryllup, derfor sølv sløjfen og sølv paletter.

Jeg har brugt Lady E dies til blomsterne, de er stanset ud på det samme Karton jeg har brugt til kort basen, det vil sige jeg har brugt 1 mønster ark 30×30 cm samt 1 ark 30×30 ensfarvet og så er de mixet sammen. Papiret er fra Paperheaven og ellers lyseblå uden struktur.

Tak fordi du kiggede med!

Kreative hilsner Mette Janni

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More