,

Explosions Box – Jul

Nogle julegaver er flade. Det kan være en pengegave eller et gavekort. En veninde skal have have et gavekort til Jul, i den andledning, har jeg valgt at lave denne eksplosion box.


Type prosjekt: Explosions box
Anledning: Jul
Stilart: Clean and simple
Teknikker brukt: Udstansning, udklipning af motiver
Pynt/dekor: Naturlige kogler, guld kugler
Hovedfarge: Beige – lys brun
Medium som er brukt: Designpapir
Utstyr som er brukt: Varmepistol, Big shot (die cutting machine)


Sådan ser min eksplosionboks ud. Den måler 10x10x10 cm.
Der er primært brugt papir fra den nye juleserie fra Lemoncraft til denne boks. Samt et ældre ark fra Maja design, og til blomsterne og blade er det helt almindeligt karton.
På låget er der et par naturlige små kogler, diecuts af julestjerner, gran, blade og grene. Jeg har brugt nogle guldkugler i midten af blomsterne, som støvdrager. Julestjernerne er hævet med klæbepuder.
Både udenpå og inden i boksen, er der dekoreret simpelt. På ydersiden er der kun et lag designpapir. På indersiden er der et 2 lag og nogle få udklippede elementer. Inden i boksen er der atter en lille æske, hvori gavekortet skal ligge. Det kunne være penge, smykker, eller andre små ting. Æsken kan jo være større, hvis det der skal være deri er større. Den lille æske, er atter dekoreret med en udstanset julestjerne.
Håber du er blevet inspiret af dette opslag. Eksplosionsboks kan jo bruges til mange arrangementer, fødselsdag, konfirmation, bryllup, jul, og så videre.
Dette var min første eksplosionboks, men nok ikke den sidste.

 

Kreative hilsner, Jeanette.

Translate »