Kortlavning: Håndlavet julekort

Rester fra Lemoncraft julepapir fra 2019

0 132

For mig starter julen allerede i starten af oktober månede, det stammer nok fra dengang jeg stod i lære, da vi pyntede butikken op så det var klart til julesalg allerede midt oktober. Så på den måde hænger det ved hos mig, men juler faktisk hele året dog ikke i januar – marts der er jeg mættet nok for en stund.


Type prosjekt: Håndlavet julekort
Anledning: Jul
Teknikker brukt: Faux Stitching, Fuzzy Cutting, Die Cutting, Layering. 
Pynt/dekor: Buttons, Die Cuts, Stickles, 3D-puter, Clip Art, trepynt
Hovedfarge: Blå


Her vil jeg vise dig et julekort lavet ud af lidt rester fra Lemoncraft julepapir fra 2019, som jeg ikke fik brugt sidste år. På billede meden under ser du de materialer jeg vil bruge.

Jeg har klippet kortet lidt større end jeg normalt bruger, men det var fordi så havde jeg lidt mere plads til alle mine ting.

Jeg kan godt lide det virker som om man har syet på kortet, derfor har jeg brugt dette redskab som man normalt bruger til at sy.

Derefter ligges der klæbepuder på så jeg for afstand på mit kort.

Jeg besluttede mig for at stemple lidt snefnug på mit papir da det så ville hænge sammen med mit motiv som kommer på. På de følgende billeder kan du se mit færdige resultat, stjernen i quilling har jeg os lavet.

Tak fordi du kiggede med!

Krea hilsner Mette Janni

Facebook: Kreativ Girlie

Dersom du trenger mer inspirasjon til julekort finner du det her: Julekort

Nøkkelord norsk: Kortlaging, håndlaget julekort. 
Nøkkelord svensk: Kortmakeri, handgjord julkort. 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More