Kortlavning med polsk designpapir

Sommeren er ved sin ende, jeg har travlt med en masse blomster, men da kæresten kom forleden dag og sagde, kan du ikke lige lave et kort til mig jeg skal bruge til en begivenhed hvor hans venner lige havde fået tag på en udbygning på huset… jo da så på de følgende billeder ser du hvad jeg fik lavet.

Jeg elsker Paper Heaven papir, jeg elsker meget polsk papir design, på en eller anden måde formår de at skabe en super flot papir serie, hver og en der udkommer og jeg mixer dem alle sammen, sammen, her på billede ser du hvad jeg vil bruge. Jeg har klippet en masse ud fra de klippe ark der medfølger , og havde et vindue jeg designede for nogle år siden fra et firma i Danmark, men som er lukket ned, jeg tænkte det ville være godt til dette kort.

Som i jo nok kender det når kreativiteten går igang så glemmer man alt at man skal tage billeder undervejs nå men fik da taget dette, næsten helt færdigt men efter jeg havde kigget lidt på det fandt jeg ud af der manglede lidt.

Jeg synes mit vindue var alt for brunt til selve kortet.

Så jeg påførte lidt hvid gesso samt hvid splat dråber fra gessoen.

Så var jeg tilfreds.

Tak fordi du kiggede med .. krea hilsner Mette Janni

 


Posted

Translate »