Rigtigt godt nytår 2021!

Et nytår år går os i møde og jeg håber 2021 bliver et dejligt år fyldt op med masser af kreative dage. Jeg satte mig for at i januar ville jeg prøve at lave hvide indlæg så de næste 2 indlæg i januar for mig bliver meget Hvidt. Selvom man siger julen vare lige til påske, så varer julen os lidt ind i januar månede for mig. Januar er tit en kold hvid månede så jeg håber lidt vi for noget sne.

På de følgende billeder vil du se mig lave et nytårs kort med en masse små dimser med mere. Her på billede under kan du se hvad jeg vil bruge på mit kort, det er alt fra fjer, grene fra naturen, til sløjfer og små glimmer kugler.

Papiret jeg har brugt er lidt rester fra noget jeg brugte tidligere på året , da jeg dynes det passede perfekt ind i mit projekt her.

Som du kan se på billede så præger jeg alke kanterne med en rulle tang ved ikke hvad den hedder men kan købes i stof og sy tilbehør butikker, det giver en hul agtig Kant omkring hvilket jeg synes er flot.

Farverne du ser på billederne er brugt på mine blomster på billede under.

Jeg former blomsterne i hånden.

Disse flotte ur skiver er fra Your Own Scrap, jeg har så selv malet klokken på, det er vigtigt de lige tørre helt ind inden man arbejder videre på den.

Sættet fås med 3 stk i , i forskellige str Her under ser du mit færdige kort.

Rigtigt godt nytår Krea hilsner Mette Janni

Du finner flere nyttårskort her: Nyttår


Nøkkelord norsk: Nyttår, Nyttårskort, Kortlaging
Nøkkelord svensk: Nyår, Kortmakeri

Translate »