Kortlavning til halloween

Oktober månede for mig er jo altid en dejlig månede, efteråret og Halloween, og fra mine gamle dage da jeg stod i lære startede vi altid med at julepynte omkring 15 oktober. I mit andet indlæg for oktober og frem til jul for du glæden af at se mine juleprojekter.

Denne gang her vil jeg vise dig mit kort til Halloween , hvilket jeg os elsker rigtigt meget. Her har jeg lavet et Halloween kort med små græskar som jeg os selv har formet og lavet i paperclay og senere malet med oxide ink og vand.. materialerne jeg har brugt er papir fra Paperheaven , samt stempler m.m fra Your own scrap og dies fra Lady E design.

På de følgende billeder kan du se de stempler jeg har brugt. Jeg har brugt kogler fra naturen jeg har samlet samt små sorte paletter.. Jeg har valgt at tilføje lidt vat omkring da jeg mente det ville give en federe effekt.

Tak fordi du kiggede med!

Kreative hilsner Mette Janni

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.