Skapa efter skiss

Här kommer min februariskiss igen och en ny tolkning. Den här gången är det ett vintrigt grattiskort i formatet slimline.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Födelsedag
Stilart: Playful, Whimsical
Teknikker brukt: Layering
Hovedfarge: Röd, Grön,
Pynt/dekor: Die Cuts, Stickers, Chipboard Stickers, Alpha Stickers, Grankvistar
Medium som er brukt: 3D-kuddar
Utstyr som er brukt: Symaskin, Sax, Pappersgiljotin
Evt. andre opplysninger: Skapat efter en skiss


Här kommer min februariskiss igen, tillsammans med en ny tolkning. Den här gången ett grattiskort i Slimlineformat, ett långsmalt kort.

Kortet, som jag skapat med kollektionen SnowFlake från Crate Paper/American Crafts, är gjord utifrån skissen  men anpassat efter Slimline-formatet. Dessutom spegelvände jag placeringen av titel och dekorationerna.

Fortfarande samma skiss, bara anpassad efter vad jag använder den till.

Här kommer några detaljbilder där du tydligare kan se hur jag tänkt med färgerna. Jag valde att ha de gröna kvistarna och tagen som dekorationer runt om huvudmotivet, den runda tagen. Den gula färgen från den runda tagen plockade jag upp i snörena. För att de svarta siffrorna inte ska bli för skarpa, lade jag till en chipboard med svart ram under, samt små svarta flingor.

Lager på lager och olika texturer är något som jag tycker om att ha på mina projekt.

Om du skapar något efter skissen så vore det roligt att få se. Tagga med #tpcmagazinesketch

Anna Ekman

Här hittar du min förra februariartikel, där jag använde mig av samma skiss: Skapa efter skiss

Du hittar mer inspiration till kortmakeri här: Kortmakeri

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.