,

Tags fra «Koseboksen» min

Har du som meg en favoritt på scrapperommet? Mange ville nok oppgi en type verktøy som sin favoritt. Min er i utgangspunktet en «roteboks» som jeg har døpt om til «koseboks». Typiske ting for min boks er små biter av alle salg, og ikke minst den siste lille tingen jeg har igjen av en pakke.


Type prosjekt: Tags
Stilart: Lag på lag
Teknikker bruk: Rester
Pynt/dekor: Stempler, blonder, charms, chipboard og blomster


Her ser dere den. Den inneholder mange ting som rett og slett ofte gjerne går i søpla. Men, mange sammen blir det til noe vakkert. Jeg har dager som i dag hvor jeg tar frem papirrester og «koseboksen» min, og bare nyter dagen med å lage for eksempel masse små og store tags. Så deilig å bruke opp rester av alle mulig slag som ligger rundt omkring på vent.

Stort sett så starter jeg alle prosjekt med å plukke ting fra denne boksen før jeg forsyner meg med nye pakker av ting og tang. Her kommer et lite nærbilde av litt av innholdet.

Inni tagsene mine er det alltid en pappkjerne for å få litt mer stabilitet. Til det bruker jeg ofte en litt tykke tags som følger med når man kjøper klær om jeg har det liggende (det er de jeg viser på bildet under). Vil du bruke en ekstra tykk kjerne så får du kjøpt både grå og sort papp som er laget i et fast og flott materiell i de fleste Scrappebutikker. Det som er fordelen med denne kontra papp eske papp er at den er laget i et rørt og presset materiell.  Det vil si at den ikke deler seg uansett hvor mye tunge ting du limer på den. Her må man nesten bare prøve seg frem og se hva man liker å bruke.

Jeg har til enhver tid en hel kortstokk tags kledd med base papir liggende ferdig klare til pynting. Det er jo så kjekt å gi bort en liten haug av de som en liten venninnegave. Alle trenger et kort i ny og ne:) Og disse tagsene fungere fint som erstatning for et kort syns jeg.

Her kommer det et lite utvalg av noen av tagsene ferdig laget. Først to rosa tags den ene er en konfirmattags (arkene fra Maja Design) lik den jeg viste steg for steg i filmen som ligger ute,. Den andre er en bursdags tag  (arkene og blomstene er fra Prima). Begge to er laget i lag på lag stilen jeg ofte bruker med mange høyder og mye papp.

Her kommer nok en rosa tag. Denne er laget litt enklere. Reste arkene her er fra Prima. Her har jeg hengt på en ekstra stav med tekst. Man kan jo leke å jobbe mer med flere tags i ulike størrelser og former og henge sammen.

Den neste tagen er laget på gamle Pion ark. Den er nok litt utypisk meg uten en eneste blomst. Det gikk også helt fint:)

Noen ganger henger jeg på en ekstra tag som skrivefelt slik som på denne. Det ble så vanskelig å skrive tekst rett på baksiden på grunn av blomstene på forsiden, så da er dette en god løsning.

Her er nok en tags i stilen jeg har vist steg for steg i en fil her på nettet. Nok en konfirmant tag i Maja sine ark.

Til slutt så blir det en maskulin tags i ark fra Stamperia.

Håper du fikk lyst til å rote rundt i litt gamle rester og lage noen lekre små prosjekter. Lurer du på noe av materiellet jeg har brukt, så er det bare å spørre så skal jeg svare så godt jeg kan.

Klem Betina 
Blogg: Scrap a Little

Mer inspirasjon finner du her: Inpirasjon – Tags

Nøkkelord dansk: Hobby værelse
Nøkkelord svensk: Scrapprum, Pysselrum

 

Translate »