KREATIVE TANKER GIR POSITIVE TANKER!

0 940

“Kreative tanker gir positive tanker” sier Katarina Øyangen og at hun har rett i det kan vi nok alle underskrive på. Katarina overtok den norske butikken Kreativ Hobby tidligere i år etter at både gubben og banken ga klarsignal, og butikken ble da flyttet til Røros. I forrige uke startet Kreativ Hobby med Scrappekafe på Røros og den kommer til å være åpen annenhver torsdag fremover. Her kan du bli nærmere kjent med Katarina og hennes planer for Kreativ Hobby. 

WP_20140701_003

2014-04-29 09.51.29Jeg heter Katarina Øyangen og er 49 år (snart 50). Jeg bor på Røros men er født i Stockholm, Sverige. Jeg er mamma til to voksne jenter og har to barnebarn. Jeg jobber i barnehage i tillegg til å ha nettbutikken.

Jeg har alltid vært glad i å jobbe med hendene og har vel egentlig prøvd det meste av hobby. I 2000 laget jeg mitt første kort og i 2004 tok det helt av. Jeg fant min ting! Jeg synes det å holde på med hobbyen min hjelper meg på mange måter. Det er rekreasjon. Jeg slapper av og koser meg. Så når jeg fikk en mail fra Kreativ hobby om at Anne Bente lurte på å selge, og lurte på om noen var interessert, måtte jeg bare svare. Tenk å jobbe med hobbyen min! Gubben og banken sa ok, og så gikk det slag i slag.

WP_20140701_001Jeg måtte i løpet av en uke gjøre om kjelleren til lager/kontor/arbeidsplass. Med gode venner til hjelp så gikk det akkurat. Det har vært veldig mye å sette seg inn i og ting er vel ikke helt på plass enda, men jeg håper at alt kommer etter hvert. Det skal ikke stå på viljen!

Jeg selger fortsatt stemplene som Anne Bente Hauge har designet og vi skal fortsette å samarbeide. Jeg har nå startet opp med scrappekafe på torsdager fra kl 16.00 og utover. Det blir scrappekafe annenhver torsdag. I tillegg blir det en del kurs og treff her på Røros. Gjennom det ønsker jeg å bidra til at scrappemiljøet på Røros (og i hele landet) blir godt og større.

Jeg ønsker å gjøre butikken større også med bredere utvalg sånn at kunden bestiller alt de trenger hos oss. Jeg kommer å til delta på kurs og møte på messer. Man må jo holde seg oppdatert! Og det er viktig å lytte til kunder og markedet.

Dette er veldig spennende og jeg håper på å i hvert fall holde på sånn at vi kan feire 20 års dag. Kreativ Hobby er jo 10 år i år. Jeg ønsker alle velkommen inn til Kreativ hobby

Kreative tanker gir positive tanker!

WP_20140701_002

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More