KREMTOPPER

0 1,208

Kremtopper er skikkelig digg, men original eskene er ikke like fine. Her har jeg laget en ny eske til kremtoppene. Den er mye koseligere å ha fremme.

Esken er brettet i kartong og toppen av lokket består av lag på lag. Her har jeg brukt ark fra Pion Design. Jeg ønsket at motivet med nissen skulle være i fokus. Jeg har stemplet med poststempel på begge lagene før de ble montert. Tekst som frimerke. Strie i mellom lagene. Pyntet med blomster, snøballer, granbar dies, hampbånd og bær. Julehilsen er trykket ut i kartong og mønsterark, montert slik at det ble skygge. Noen enamel og hjerter og til slutt har jeg dæsjet og sprutet med hvit gesso.

Type prosjekt: Sjokoladeeske
Anledning: Jul
Stilart: Rustikk
Pynt/dekor: Strie, stempel, dies, hampbånd, bær, snøballer, blomster, perler, enamel, akrylhjerter
Hovedfarge: Beige og Rød
Medium som er brukt: Gesso
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin

På innsiden av lokket har jeg laget et stort frimerke med en hyggelig juletekst. Stemplet med poststempel her og, enamel, blomst og hampbånd som pynt. Dæsjet og sprutet med hvit gesso. Veggene og bunnen av esken er også kledd med mønsterark.

Jeg har valgt å brette en liten kant på esken her. Magnet er festet på kanten. Den andre er festet på innsiden av mønsterarket i lokket. Postkort, utklipp fra et Pion ark.

Kantene har også blitt stemplet med poststempel. Det gjorde jeg før jeg limte de på. Denne esken kan fint gis bort som gave, sendes som julekort eller du kan beholde den selv.
Når jeg brettet nye esker til f.eks sjokolader så måler jeg alltid original esken. Gjør noen små tilpasninger i forhold til hvordan jeg ønsker at esken skal være.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More