KRISTINAS BUNADSKORT

1 1,661

Med 17. mai og vårens konfirmasjoner foran oss passer det veldig godt å vise fram Kristinas nydelige bunadskort i “Nordlyset” i dag. Bunaden er nok særnorsk, men jeg er nokså sikker på at også våre lesere i Danmark og Sverige kan hente inspirasjon til vakre kjolekort fra Kristina. Jeg er dypt imponert over alle detaljene Kristina har fått til å lage – bunadsvesker, søljer og belter – alt er med. Nedenfor kan du lese Kristinas egen beskrivelse av hvordan kortene er laget.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Konfirmasjon
Teknikker brukt: Bretting, Die Cutting
Pynt/dekor: Rondeller, Charms, metallenker

final

Et av de sikreste vårtegnene for meg, er at det hagler inn med bunads-kortbestillinger til konfirmanter rundt om i landet.

Denne nordlandsbunaden er mitt Design Team-bidrag til månedens utfordring hos kaBoks, utfordringen denne måneden er nemlig konfirmasjon. På forsiden har jeg brukt diesen “Til konfirmanten”.

final (1)
Her kan dere se baksiden og innsiden. På innsiden har jeg laget en pengelomme bak puslespillbrikkene. Stemplet fra kaBoks syntes jeg passet fint til et konfirmasjonskort. Klem-diesen er også fra kaBoks.
 
final (2) final (3)
 
Nordlandsbunaden har jeg jo laget mange ganger tidligere, men i år har jeg fått bestilling på forskjellige bunader som jeg ikke hadde prøvd meg på før.
 
Åmlibunaden fra Aust-Agder
Aust-Agder-bunad til herre
 
Bergensbunad
 
Karmøybunad
 
Rød trønderbunad
 
final (9)
Hardangerbunad
 
Rogalandsbunad (Frafjord-bunad)

 

The Paper Crafting takker Kristina for at vi fikk lov å vise fram hennes vakre kort i magasinet og dersom du ønsker å se mer av det Kristina lager kan du besøke bloggen hennes her: Kristinas kortblogg

 

Foto: Kristina
Publisert med tillatelse

 
close
1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    Det er bare og bøye seg i støvet. For en herlig samling med forskjellige bunader. Det er fantastisk inspirerende og se at man kan være så kreativ 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More